Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #314

Zooooo. Daar was ik weer. Om mijn geestelijke gezondheid een beetje intact te houden, vooral nu, heb ik drie uitlaatkleppen. Een is muziek (vooral live en vooral hard), twee is tekenen en schilderen en nummer drie is lekker koken. Dus daarom uit drie van deze happy corners of my life hieronder wat inspo.

What makes this song great

Naast raggen op een live concert, thuis en in de auto muziek luisteren, is práten over muziek soms best leuk om te doen. En deze meneer kan dat heel goed. Hij legt uit wat bepaalde liedjes nou zo goed maakt. Vooral in het milde rock hoekje maar ook het zachtaardigere materiaal komt voorbij. Bijvoorbeeld bij aflevering 91, Joni Mitchell. Geniet!

What Makes This Song Great?

What Makes This Song Great?

Share your videos with friends, family, and the world

Art hacks

Op de middelbare school zat ik in de 'academieklas' van Martin Stam. Extra tekenlessen om aan een portfolio te werken voor de kunstakademie. Ook ging ik als mijn lessen uit waren, naar de school van een vriend om daar aan te schuiven bij de tekenlessen. Hij had namelijk echt een superleuke leraar die weer heel anders was dan de mijne. Naast mijn studie deed ik een cursus zeefdrukken en toen etsen. Ik maak dus graag beeld. En dat is he-le-maal gestopt en ik heb geen idee waarom. Maar ik heb het nu herontdekt en ga helemaal uit mijn plaat van de toffe materialen en technieken die er nu zijn en de schier eindeloze hoeveelheid instructievideo's op youtube en Domestika. Ik deel hieronder eentje waarvan je spontaan zin krijgt om iets te gaan maken.

20 LIFE CHANGING Art Hacks That *ACTUALLY* Work

Koken zonder koken

Toen het zo warm was wilde ik liefst niet warm eten en ook niet met warmte koken. Nou, dan maak je bijvoorbeeld iets van dit lijstje.

Yotam Ottolenghi’s recipes for no-cook cooking | Food | The Guardian

As the temperature rises, no one wants to spend hours at the stove, and these no-cook recipes tick all the right summer boxes