Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #315

Hoppetaa daar ben ik weer en het is alweer gelukt om wat inspiratie op te scharrelen. Beetje witregels en kantlijnen in je leven. Geniet ervan.

Meer creativiteit in je leven? Gebruik dit boek - De Correspondent

Meer creativiteit in je leven? Gebruik dit boek - De Correspondent

Wat fijn om hier weer op gewezen te worden. Ik 'deed' dit boek in 2016 al eens. Want dit is een doe boek. In mijn eentje reizen, uit eten gaan, naar concerten, festivals, voorstelling of museum, ik doe dat al mijn hele leven. Gewoon omdat ik dat ook graag in mijn eentje doe.  Maar mede door dit boek is dat veranderd van 'in mijn eentje' gaan in 'met mijn beste maatje: mijzelf, gaan'. Ik kan het niet anders omschrijven. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

Sanne Blauw schrijft hier wat het haar bracht en dat was iets HEEL anders! Dus ik wilde ook weer een rondje met dit boek doen maar ik ben het KWIJT! Heb het vast uitgeleend. Ik heb op boekwinkeltjes.nl gelukkig weer een tweedehands exemplaar kunnen scoren en ga gauw weer aan de slag.

After the Zodiac Killer's '340' Cipher Stumped the FBI, Three Amateurs Made a Breakthrough

After the Zodiac Killer's '340' Cipher Stumped the FBI, Three Amateurs Made a Breakthrough

Now, the solution has brought authorities closer than ever to the serial killer's identity.

Van 't gas af! Benedenbuurt Wageningen mini docu

Van 't gas af! Benedenbuurt Wageningen mini docu

De Benedenbuurt in Wageningen is al vijf jaar bezig met een alternatieve warmte oplossing. Van het gas af. Samen met je buren. Pionierend voorbeeld voor veel andere wijken in Gelderland. Hier een toffe korte docu over hoe en wat. Heel actueel dacht ik zo.

Eleonora Stol

Eleonora Stol

Zit je te zoomen, valt je oog op een schilderij dat achter je gesprekspartner aan de muur hangt. Blijkt van Eleonora Stol te zijn. Een dame in de periferie van de Cobra beweging. Dat leidde dus tot een online 'artists date' met mezelf. Fijn aan de zwerf langs kleuren, gedachten, Cobra's en andere kunst.