Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #265

Sorry voor mijn slakkentempo vandaag... Ik ben helemaal pole pole (langzaam in Swahili)... Het weer vraagt erom op slippertjes door het leven te sloffen. Doe je mee? Of wil je liever knutselen? Kan ook.

Een slakkengang?

Bij mijn eerste keer ogen open zag ik buiten op het doek van mijn binnententje een naaktslak gaan. Bij de tweede keer ogen open was ie al een meter verderop. Had ik nou weer een tukkie gedaan of was de slak zoveel sneller dan ik wist? Het zal wel. Ik trof in ieder geval een leuke ode aan de slak.

Ode aan de slak • Marc Siepman

Ode aan de slak • Marc Siepman

null

Verveling is heilig

Sinds ik door het boek Focus aan / uit ontdekte hoe een echte pauze werkt (geen nieuwe informatie in je stoppen!) heb ik VEEL meer ruimte voor output. Maar zo'n Rube Goldberg machine heb ik nog niet gebouwd... Wel een tof project om met een groep op te pakken.

How to build a Rube Goldberg machine

How to build a Rube Goldberg machine

A Rube Goldberg machine uses cause and effect to do a simple task in a very complicated way. Kinetic artist Joseph Herscher is an expert in these machines. H...

Maak kennis met mijn zwerm: FACgenoten

Thuishaven, bibliotheek, spiegelpaleis, speeltuin, laboratorium... Deze zwerm collega's, allemaal ervaren facilitatoren van divers pluimage toont deze week haar gezicht aan de buitenwereld met onze nieuwe website.

FACgenoten zijn professionele facilitators. Ieder van ons is gespecialiseerd in het begeleiden van groepsprocessen en weet alles van groepsdynamica.