Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #266

Betoverende onderwaterfotografie. Zien voor blinden en een lijstje focus apps. Keep it cool.

Betoverend mooi

Roxanne, zelf ook een niet te missen kunstenaar, deelde een werk van deze fotograaf op facebook. Ik dook erin, vrij letterlijk ook, en kwam uren later weer boven. Zo mooi.

New Incredible Deep Sea Photo Gallery by Andreas Franke

Austrian photographer and deep sea diving enthusiast Andreas Franke has released a new series titled Stavronikita Project: The Life Above Refined Below

Is deze melk over de datum?

Op mijn middelbare school zaten relatief veel blinde leerlingen. Eentje haalden we per toerbeurt op met de tandem. Hij wilde het liefst voorop en zelf sturen en dan moest je hem er een beetje doorheen praten. Levensgevaarlijk en superleuk om te doen haha.

Met deze app ben je bereikbaar om voor blinde mensen wereldwijd hele korte klusjes te doen waar ogen bij nodig zijn. Ik heb hem geïnstalleerd maar mijn hulp is nog niet ingeroepen.

Be My Eyes - Bringing Sight to Blind and Low Vision People

Be My Eyes - Bringing Sight to Blind and Low Vision People

Be My Eyes is a FREE mobile app designed to bring sight to blind and low vision people. With the press of a button, the app establishes a live video connecti...

FOCUS!

Ik ben nog steeds bezig met het verwerken van allerlei inzichten uit het boek van Mark Tigchelaar. Het ligt in mijn aard om dan de focus en GTD apps die ik al jaren gebruik ook ineens weer wil herzien. En dan weer in de gaten moet houden dat ik daar niet al teveel tijd aan kwijt ben. Apple's eigen notitie app wordt steeds handiger en bruikbaarder voor GTD maar ik kan nog niet vinden hoe ik snel met een paar toetscombinaties vanuit elke andere app een aantekening daar in zet, dus ik blijf nog even bij Things. En ik gebruik 'Focus' app voor mijn pomodoro timing. Als jij er zelf in wil duiken hier een handig lijstje:

ToolsforFocus.com — A curated list of the best apps to help you focus.