Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #272

Komkommertijd! Twee dingen deze week. Voor de rest had ik het te druk met eindelijk lekker werken nu iedereen op vakantie is. Haha.

Stokpaardje: goede gesprekken

Voor jullie is het geen nieuws meer dat ik een dingetje heb met luisteren en goede gesprekken. Dus snap je wel dat ik heel gelukkig werd van de podcast Let's talk about hard things. In dit artikel op de correspondent lees je waarom. En dan kan jij ook.

Als iemand z’n probleem met je deelt, hoef je het niet op te lossen (en nog twee lessen voor lastige gesprekken) - De Correspondent

Als iemand z’n probleem met je deelt, hoef je het niet op te lossen (en nog twee lessen voor lastige gesprekken) - De Correspondent

Diversiteit in porno

Nog een toffe podcast: Damn Honey. Twee dames die luchtig en met humor feministische en intersectionele issues bespreken. En nu stelden ze een diverse bundel sexy verhalen samen die ruimte maakt voor de cis-hetero-mannelijke norm. Voor op je vakantieleesstapel.

"Tot nu toe heeft de wondere wereld van de seksverhalen Marie Lotte en Nydia vaak teleurgesteld. Bakken cis- en heteronormativiteit, schoonheidsideaal galore, het gros wordt verteld vanuit de mannenblik, en breek hen de bek niet open over dat eeuwige geseksualiseer van lesbische vrouwen en het fetisjeren van dikke mensen, trans mensen of mensen met een beperking. Dit is ons hete tegengeluid."

Damn Horny – DAMN, HONEY

Damn Horny – DAMN, HONEY

Marie Lotte en Nydia namen het heft in eigen handen en stelden een erotische bundel samen met verhalen waar ze zelf heet van worden, geschreven door hun favoriete feministen. Ook beantwoordden hun podcastluisteraars de vraag: ‘Waar krijg jij de hots van?’. Verwacht dikke konten, strap-ons en packers, geile dominante vrouwen en non-binaire personen die weten wat ze willen, klungelseks, communicatie in bed, spank sessies en nog veel meer. Damn horny is een verzameling van diverse seksverhalen, queer as fuck en ver weg van de eeuwige male gaze.