Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #270

Primeur: mijn nieuwe website. Dat ruimt lekker op. Een verhuizing ruimt ook lekker op. En ik heb nu ineens kliko's en zie hoeveel rommel ik eigenlijk maak. Dus dat wil ik ook anders gaan doen.

Muh nieuwe website is live!!!

Hij staat al even online maar ik heb er nog niet al te veel trammelant over gemaakt, eerst in mijn vriendenkring gedeeld en nu met jullie, en dan volgende week de loftrompet. Maar ik ben ongelooflijk trots dat de in mijn ogen beste ontwerpster, fotografe, tekstschrijver en webbouwer aan mijn website en visuele identiteit hebben gewerkt. Wat ik in kleine kring terugkrijg is "helemaal jou"! En dat vind ik ook. Heerlijk om andere mensen aan het werk te zetten, en ik heb wat darlings gekilled, zoals mijn bijsluiter. Dat deed een beetje pijn maar het was tijd.

Sanne Roemen | Cocreatie voor maatschappelijke ontwikkeling. On- & offline facilitatie van doorbraken rond complexe maatschappelijke transities.

Sanne Roemen | Cocreatie voor maatschappelijke ontwikkeling. On- & offline facilitatie van doorbraken rond complexe maatschappelijke transities.

Ik mag graag vastzittende denkpatronen en processen loswrikken en onderuithalen. Zonder te denken in beperkingen en bereid om tot het gaatje te gaan. Zo houd ik mezelf en anderen scherp en komen we samen tot keuzes. Die vervolgens een stabiele basis vormen om op verder te bouwen.

Opruimen!

Kill your darlings? Ga verhuizen! Dacht ik. Maar ik heb alle rommel gewoon in dozen mee verhuisd en nu kan ik alsnog een rondje 'does it spark joy?' doen. Maar da's ook ook. Wil jij ook ontstpullen? Ik kreeg wat mooie links van Madeleine toegestuurd. Ter inspiratie.

Minimalism: An Elevator Pitch | The Minimalists

Minimalism: An Elevator Pitch | The Minimalists

Your description for this link...

Start Here | The Minimalists

Start Here | The Minimalists

Your description for this link...

Afvalvrij leven

Eigenlijk mailde ik Madeleine met de vraag hoe zij dat nou gedaan heeft, haar afval tot heel weinig reduceren. Ze stuurde een TED talk en een fijne website. Ik ga mijn best doen.

Two adults, two kids, zero waste | Bea Johnson | TEDxFoggyBottom
HOME | Leven zonder afval

HOME | Leven zonder afval