Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #344

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #344
Ergens op de Veluwe.

Een allegaartje van stomheid en leukheid. Bonne zondag.

Hoe seksistisch is Nederland?

Let vooral op het onderdeel waar twee dames en twee heren een video kijken van een nachtelijke wandeling in een stad. Hoe mannen en vrouwen hun omgeving beoordelen en beleven. Ik ken niet één vrouw die niet ooit is omgefietst om een angstige situatie te vermijden. Die nog nooit haar sleutels tussen haar vingers heeft geklemd voor het geval ze van zich af moet slaan. Gescand heeft in welke huizen nog licht brandt om eventueel in geval van nood aan te kunnen bellen.

Hoe... is Nederland? gemist? Start met kijken op NPO Start
We onderzoeken wat Nederland vindt en denkt en hoe de Nederlander handelt als het gaat over seksisme, homofobie, fatshaming en racisme.

PUNK!

Ongenuanceerde schijt aan zo'n beetje alles? Op zoek naar een betere wereld heb je ook wel een beetje schijt aan alles nodig.

Punk is niet dood
Waarom laait punk juist nu weer op? NOS op 3 legt het uit in deze video.

Aan het eind van vang je een korte glimps van Bob Vylan die 7 oktober in Doornroosje staat. Duurt lang, maar dan heb je ook wat.

Liefde

Pff. De laatste carpool Karaoke. James Corden en Adele. Hartstikke ontroerend middelste stukje over vriendschap en muziek. Zakdoekje bij de hand!

Wat een zuur leven

Moed is: tóch doorbijten als het leven zich in al haar zuurheid aan je vertoont.

Dikke pret in de dierenartspraktijk. Hoe de verschillende hondenrassen reageren op het knippen van hun nageltjes :-D