Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #337. Over Spelen.

Maar eerst: ik heb zitten googlen naar vrouwelijke kunstenaars want ik schaamde me een beetje dat ik, net als de geinterviewde voorbijgangers niet zomaar uit het niets wat namen kon noemen. Dat leidde natuurlijk weer tot een heerlijke dwaaltocht langs vanalles. Hier:

Georgia O'Keeffe

About Georgia O’Keeffe - The Georgia O’Keeffe Museum
Who was Georgia O’Keeffe? Read her biography to learn about the origins, inspirations and evolutions of the artist.

Women holding things

Women Holding Things: Artist Maira Kalman’s Tender and Quirky Ode to the Weight of the World and the Barely Bearable Lightness of Being
“There can never be enough time. And you can never hold on to it.”

Stippelen maar

Spelen is meer dan leuk

Toch nog even een witte man ertussen mixen. Mooie TED talk over spelen

Leuk liedje Ik