Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #242

Ik dacht dat het er niet van ging komen op een van de kerstvakantiezondagen. Maar toch. Hier ben ik weer. De beste wensen, mensen.

Mijn moment van 2020

Sanne Roemen - MijnMoment

Sanne Roemen - MijnMoment

Jaren ’80. Frankrijk. Een dorpsplein. Tussen de gevlekte stammen van de platanen hangen snoeren met peertjes een feeststemming te verspreiden. Met wie...

Gebingewatched in de kerstvakantie

Unorthodox (TV Mini-Series 2020) - IMDb

Unorthodox (TV Mini-Series 2020) - IMDb

Created by Anna Winger.  With Shira Haas, Amit Rahav, Jeff Wilbusch, Alex Reid. Story of a young ultra-Orthodox Jewish woman who flees her arranged marriage and religious community to start a new life abroad.

SALT FAT ACID HEAT

SALT FAT ACID HEAT

Geleerd in 2020

Het is een pressure cooker leerjaar geweest. Gedwongen, maar in het geheel niet tegen mijn zin, enorm veel geleerd over digitale facilitatie. Van online conferencing tools, platforms, digitale canvassen, naar werkvormen, spelletjes, handige hulpjes en het zo tastbaar mogelijk maken van digitale ervaringen. Een training zakelijk tekenen bij Buro Brand gevolgd. EN als cadeau ook nog Zweeds geleerd op Duolingo. Op de valreep stuitte ik op 36 manieren om een ei te koken. En op de levenslessen van een hele hoop andere mensen die ik best inspirerend vond.

36 CRAZY WAYS TO COOK EGGS

36 CRAZY WAYS TO COOK EGGS

DELICIOUS IDEAS FOR FAMILY  BREAKFAST How do you like your eggs? Scrambled? Poached? Boiled? Check out a top selection of ideas on how to prepare the best br...

1,273 People Share Their Best Life Lessons from 2020

1,273 People Share Their Best Life Lessons from 2020

Even if 2020 was one long dumpster fire of a year, we sure learned a lot about ourselves. Here's what nearly 1300 people had to say about it.

Online gamified dansfeestje

Ik weet... beetje mosterd na de maaltijd. Maar wel heel leuk. En de tijd dat we creatief moeten zijn met hoe we onze feestjes vieren is nog lang niet voorbij, mark my words... dus deze tip is echt nog wel handig.

DISTANCE DISCO 💃🏿FAQ🕺🏾

DISTANCE DISCO 💃🏿FAQ🕺🏾

DuoDisco - The Mobile Disco Game

DuoDisco - The Mobile Disco Game

A game with only one rule: find the other person dancing to the same song!

Digitaal Kondo-en

Heb ik ook nog gedaan. Does it spark joy? Die vraag stelde ik me eerder al over projecten en dat ruimde lekker op. In 3D en in digitaal bewaar ik al behoorlijk weinig maar toch doet spul, of het nou digitaal is of 'echt', de koptelefoonkabeltjestruc. Dat het dus compleet in de war is, je niks kan vinden terwijl je toch teveel hebt. Dus ook digitaal opgeruimd. Hier een handleiding.

Start the new year with a digital declutter

Start the new year with a digital declutter

Clear out your digital clutter and find focus and calm in 30 days and 5 easy ways to maintain it over the long-term.