Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #240

Haha ik kreeg al een appje waar mijn filters bleef! Nou hiero. Potverdorie wat waren het drukke weken. En ik ben er nog niet, nog 'eventjes' een aanbesteding afmaken en dan heb ik ook vakantie. Jullie moeten maar even afwachten of je de komende twee zondagen iets krijgt. :-D

Sanne Roemen - MijnMoment

Sanne Roemen - MijnMoment

Jaarlijks vraagt Henk Jan Winkeldermaat, @punkmedia, zijn netwerk hun meest indrukwekkende moment te delen. 2e kerstdag 9.00 tot oudjaarsdag 22.00 elk uur een verhaal. De link wordt elk uur op twitter gedeeld. Dit is voor mij de kickstart van het grote terug- en vooruitblikken. #mijnmoment 2020 is aan. Volg het ook! Sinds 2010 doe ik mee. Mijn verhalen kan je vast lezen op de link hierboven. Voor mij zelf ook grappig om terug te lezen!

Random Book Club - Marieke van Dam

Random Book Club - Marieke van Dam

Random Book Club Koop jij sneller boeken dan dat je ze leest? Heb je een stapel ongelezen boeken waar je maar niet aan toekomt? Daar hoef je je niet schuldig of overweldigd te voelen (al snap ik je helemaal). Let’s have some fun! Die rij ongelezen boeken is een schatkist vol mooie te ontdekken inzichten. Daar hoef je ze niet eerst van kaft tot kaft voor te lezen. Ik heb allemaal leuke opdrachten bedacht waarmee je die schatkist induikt om er losse inzichten uit te grabbelen. De tijd nemen om te schrijven over wat je hebt gelezen. Mooie gesprekken met anderen. Dat is de Random Book Club. Een leesclub voor één avond. Iedereen leest zijn eigen boeken, in zijn eigen leeshoekje thuis. Omdat je gebruik maakt van jouw eigen stapel, is die helemaal afgestemd op wat jou interesseert, nieuwsgierig maakt of waar je meer van wil weten. Het wordt een verrassende leesavond met zowel tijd voor jezelf, als mooie gesprekken met anderen. Je hebt er niks anders dan je stapel ongelezen (non-fictie) boeken voor nodig. Boeken over creativiteit, ondernemen, mindfulness, productiviteit of wat jou ook maar interesseert. Die stapel kan ook virtueel op je e-reader zijn.