Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #388

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #388
Voor een fotoboek ter ere van mijn pappies 80ste b'day stuitte ik op dit beeld van ondergetekende. Ik herinnerde me zo vreselijk levendig hoe het stofje van die ochtendjas voelde. Het omgebiesde randje van de kraag. En het plastic en elastiek van de douchemuts op mijn hoofd. Bizar hoe tactiel die herinnering is opgeslagen. En dat koppie... ahhh.

Veel video's deze week. Brits vloeken en een ontdekte kunstenares.

Heerlijk stoute tragikomedie

Zag ik in de bios

Er wordt zo heerlijk gescholden in die film! Je likt je vingers erbij af. Dat heerlijke vloeken en schelden was ook een van de leukste dingen aan mijn relatie met een Cockney ;-D

En als je dan gaat zoeken op Colman & Buckley swearing, dan kom je nog meer leuks tegen

Zo komt de zondag wel om.

Was er nog meer?

Ja ik keek een mooie minidocu over schilderes Maggi Hambling

Maggi Hambling

And on that note I leave you. Ik ga weer even lekker kliederen deze grijze zondagmiddag.