Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #385

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #385
Cause I raged the hardest!

Een beetje van de hak op de tak.

Het kan wél!

Kijk nou wat een toffe plaat. Vijf verhaallijnen nemen je mee in een circulaire wereld die wél kan, verteld in het Nederlands of Engels.

Circuville
De circulaire samenleving die vandaag al mogelijk is en hopelijk morgen gerealiseerd wordt. Ontdek de vijf verschillende verhaallijnen.

Welke ruimte ontstaat in het gat van een verloren geheugen?

Deze podcast werd mij getipt en ik heb hem van kop tot staart geluisterd. 5 afleveringen. Het verhaal van Jur die zijn geheugen kwijt raakt en een nieuw begin maakt. En hele slimme vragen stelt vanuit zijn nieuwe onbevangenheid.

De Jongen Zonder Gisteren

Stukje duiding van de 'ruk naar rechts'

In mijn element. Liedje!

4 juni jongstleden. Machine Head in 013. Zonder mijn lievelingsdrummer Dave McClain en livelingsgitarist Phil Demmel, die beiden in 2018 (zo lang geleden alweer) afscheid namen. Maar toch. Een heerlijk avondje met mijn internationale tribe van "HeadCases".

Hier dus een liedje met beiden nog wél in de band. Ook voor mensen die niet van metal houden: