Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #374

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #374
Weer een stapje in mijn ontdekkingsreis in materialen en laagjes en pennestreken. Acryl, houtskool, oliepastel.

Dank lieve abonnees die mij erop wezen dat de podcast links vorige week niet werkten in de mail. Dit blijkt een bekend probleem. Op de online versie van de nieuwsbrief werkten ze wel. En aangezien dubbel genaaid beter houdt, hieronder een youtube versie van de

Alan Watts podcast aflevering "A tribute to G.K. Chesterton".

Tip: Binnenstebuitengekeerde muziek

Het is echt lang geleden dat een heel album me zo raakte. Een paar nummers, ok. Maar een heel album? Mensenkinderen, ik ga van euforie naar diepe ontroering, van ademloos luisteren naar dansen. Jazzy, elektronica, melodieuze zang, prachtige stem, poetische teksten, verhaaltjes, beetje duister, prachtige video's. Denk David Bowie meets Allice in Chains meets Dave Brubeck. Ik weet niet hoe ik het uit moet leggen maar ja, muziek, daar moet je niet over praten, dat moet je voelen:

Als ik nog in Amsterdam had gewoond

Zou ik hier wel heen gaan! Telefoons uit, werkje mee, (boek, borduur, brei, beeldend...), optioneel socializen. Digitale detox.

The Offline Club | Amsterdam · Events Calendar
View and subscribe to events from The Offline Club | Amsterdam on Luma. Swap screen time for real time. Unplug, relax and connect with friends to curated playlists in Amsterdam’s coziest cafes.

Ze vraagt er toch om?