Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #373 - humeurmanagement

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #373 - humeurmanagement
Sneeuwbloemen (de banden van mijn oude fiets, een Electra Hawai, zorgden altijd voor een goed humeur)

Er valt niet zo heel veel te lachen de laatste tijd. In De Wereld. Dus: humeurmanagement.

Vroeger had ik een fluorescerend gele regenjas zodat ik op sombere dagen tenminste van die jas nog blij werd. Ik had magentarose haar omdat de mensen die mij zagen dan altijd blij keken. De banden van mijn fiets maakten een mooi bloemenspoor, vooral in sneeuw of modder. Humeurmanagement.

Ik hou het deze week dus bij vijf brokjes humeurmanagement. Mocht je zelf nog tips hebben? Gooi ze in mijn inbox!

Humeurmanagement #1: Kindertekeningen

Paintings – Paint a Future

Humeurmanagement #2: Gefilterde Alan Watts.

In een eerdere filters deelde ik de podcasts met opnames van lezingen van Alan Watts. Ik ben ze nog steeds aan het luisteren. Er zit wat herhaling in, en sommige zijn aan de saaie kant. Alan op zijn best laat mij hardop lachen. En dat gebeurde met name in deze aflevering:

Humeurmanagement #3: Katten

Ook deze maakte mij aan het lachen:

Humeurmanagement #4: Nieuwe dingen leren

Bijvoorbeeld een online te volgen lezing over Mark Rothko

College Mark Rothko - Vrije Academie
Een college over het oeuvre van Mark Rothko

Humeurmanagement #5: Muziek

Bijvoorbeeld deze verrassend leuke en dansbare cover van Billy Eilish's Bad Guy door The Interrupters