Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #314

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #314
Door Sanne Roemen • Editie #314 • Bekijk online
Zooooo. Daar was ik weer. Om mijn geestelijke gezondheid een beetje intact te houden, vooral nu, heb ik drie uitlaatkleppen. Een is muziek (vooral live en vooral hard), twee is tekenen en schilderen en nummer drie is lekker koken. Dus daarom uit drie van deze happy corners of my life hieronder wat inspo.

What makes this song great
Naast raggen op een live concert, thuis en in de auto muziek luisteren, is práten over muziek soms best leuk om te doen. En deze meneer kan dat heel goed. Hij legt uit wat bepaalde liedjes nou zo goed maakt. Vooral in het milde rock hoekje maar ook het zachtaardigere materiaal komt voorbij. Bijvoorbeeld bij aflevering 91, Joni Mitchell. Geniet!
What Makes This Song Great?
Art hacks
Op de middelbare school zat ik in de ‘academieklas’ van Martin Stam. Extra tekenlessen om aan een portfolio te werken voor de kunstakademie. Ook ging ik als mijn lessen uit waren, naar de school van een vriend om daar aan te schuiven bij de tekenlessen. Hij had namelijk echt een superleuke leraar die weer heel anders was dan de mijne. Naast mijn studie deed ik een cursus zeefdrukken en toen etsen. Ik maak dus graag beeld. En dat is he-le-maal gestopt en ik heb geen idee waarom. Maar ik heb het nu herontdekt en ga helemaal uit mijn plaat van de toffe materialen en technieken die er nu zijn en de schier eindeloze hoeveelheid instructievideo’s op youtube en Domestika. Ik deel hieronder eentje waarvan je spontaan zin krijgt om iets te gaan maken.
20 LIFE CHANGING Art Hacks That *ACTUALLY* Work
20 LIFE CHANGING Art Hacks That *ACTUALLY* Work
Koken zonder koken
Toen het zo warm was wilde ik liefst niet warm eten en ook niet met warmte koken. Nou, dan maak je bijvoorbeeld iets van dit lijstje.
Vond je deze editie leuk?
Sanne Roemen

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland