Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #313

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #313
Door Sanne Roemen • Editie #313 • Bekijk online
Nou mensen, ik ben er weer. Ik hoef niet te vragen of jullie me gemist hebben, dat hebben jullie me namelijk al laten weten. Tja ik moest echt even afschakelen. Wat niet helemaal gelukt is maar wel een beetje. Ik was op Alcatraz Metal Fest in Kortijk, waar ik vier nachten zou blijven. Na de tweede dag ben ik toch maar weer naar huis gereden omdat ik het niet uithield in 33 graden hitte met weinig drinkwater en schaduw. Op Dynamo Metal Fest kreeg ik een herkansing. Iets koeler maar wel drukkender, maar meer schaduw en water en snotverpielekes een legendarisch optreden van allemaal klassieke Bay Area Thrash metal helden uit verschillende bands. Een videootje hieronder, ter illustratie.
En verder ging bij mij de zon weer een beetje schijnen door de zomergasten aflevering met Raven van Dorst, nog tot 11 sept terug te kijken. Als je de uitzendingen te lang vindt, kan je ook de podcast luisteren. Daar zitten de tv fragmenten niet in, die worden alleen kort beschreven. Heerlijk.

Dynamo Metalfest 2022 - Bay Area Intertrashional - Creeping Death
Dynamo Metalfest 2022 - Bay Area Intertrashional - Creeping Death
De zanger van Death Angel, Phil Demmel op gitaar (Ex-Machine Head, nu Vio-lence en invaller bij Slayer en Lamb of God), Craig Locicero (Forbidden en Dress the Dead), Chris Kontos (ex-Machine Head, vele andere bands en nu The Boneless Ones). Ze maken zelfs Metallica (creeping death) hier te pruimen. De enthousiaste fotograaf is Harald Oimoen, voormalig bassist van D.R.I. en maker van het boek en de docu “Murder in the front row”. Kortom… voor mij allemaal legendes hier. Ik stond als een malle te stuiteren en de sfeer was subliem. Dit is wat mij op de been houdt, vaak. Gelukkig zie ik in oktober en november nog een hele hoop gave concerten tegemoet.
Raven van Dorst - Zomergasten - VPRO
Stikstofcrisis is mij natuurlijk ook niet ontgaan
Dus even wat input over wat er kán:
Vond je deze editie leuk?
Sanne Roemen

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland