Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #300

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #300
Door Sanne Roemen • Editie #300 • Bekijk online
Hebben jullie me gemist vorige week? Ik kreeg al een appje, waar mijn zondagmorgeninspo bleef. Sorry jongens, ik lag er even vanaf. #teveelhooiopmijnvork #behoefteaanbubbelenmetgeliefde.
Nou ja en ook, ik voelde hem gewoon even niet. Wat een kutwereld. Op microniveau merk ik het aan hoe kort ieder’s lontje is. Roadrage, kassarijnijd, driewoordenantwoorden op mails…
Maar goed. Nu gaat het wel weer. Het is nog steeds een kutwereld, corona is stom, inflatie ook, en Putin helemaal. En daar vind ik heus wel wat van, maar niet echt dingen die iets toevoegen aan het maatschappelijk debat.
Dus maak ik mijn wereldje graag wat kleiner, behapbaarder. De zon van vorige week was heerlijk, en de sneeuw van vandaag (ik schrijf dit vrijdag 1 april) is ook enorm welkom wat mij betreft.
Ik kon weer wat podcasts bijluisteren, waaronder mijn lievelings, die van Glennon Doyle. En daar kwam nog een allerliefstelieveling langs: Hannah Gadsby. Luister dus. Of niet, maar kijk dan in ieder geval Hanna’s show Nanette op Netflix (als je dat nog niet gedaan had).
En de derde losse flodder die ik deel gaat over ‘dik’ zijn.
Okdoei.

Hannah Gadsby bij Glennon Doyle
Watch Hannah Gadsby: Nanette | Netflix Official Site
Everything You Know About Obesity Is Wrong - The Huffington Post
Vond je deze editie leuk?
Sanne Roemen

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland