Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #270

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #270
Door Sanne Roemen • Editie #270 • Bekijk online
Primeur: mijn nieuwe website. Dat ruimt lekker op. Een verhuizing ruimt ook lekker op. En ik heb nu ineens kliko’s en zie hoeveel rommel ik eigenlijk maak. Dus dat wil ik ook anders gaan doen.

Muh nieuwe website is live!!!
Hij staat al even online maar ik heb er nog niet al te veel trammelant over gemaakt, eerst in mijn vriendenkring gedeeld en nu met jullie, en dan volgende week de loftrompet. Maar ik ben ongelooflijk trots dat de in mijn ogen beste ontwerpster, fotografe, tekstschrijver en webbouwer aan mijn website en visuele identiteit hebben gewerkt. Wat ik in kleine kring terugkrijg is “helemaal jou”! En dat vind ik ook. Heerlijk om andere mensen aan het werk te zetten, en ik heb wat darlings gekilled, zoals mijn bijsluiter. Dat deed een beetje pijn maar het was tijd.
Sanne Roemen | Cocreatie voor maatschappelijke ontwikkeling. On- & offline facilitatie van doorbraken rond complexe maatschappelijke transities.
Opruimen!
Kill your darlings? Ga verhuizen! Dacht ik. Maar ik heb alle rommel gewoon in dozen mee verhuisd en nu kan ik alsnog een rondje ‘does it spark joy?’ doen. Maar da’s ook ook. Wil jij ook ontstpullen? Ik kreeg wat mooie links van Madeleine toegestuurd. Ter inspiratie.
Start Here | The Minimalists
Afvalvrij leven
Eigenlijk mailde ik Madeleine met de vraag hoe zij dat nou gedaan heeft, haar afval tot heel weinig reduceren. Ze stuurde een TED talk en een fijne website. Ik ga mijn best doen.
Two adults, two kids, zero waste | Bea Johnson | TEDxFoggyBottom
Two adults, two kids, zero waste | Bea Johnson | TEDxFoggyBottom
Vond je deze editie leuk?
Sanne Roemen

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland