Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #265

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #265
Door Sanne Roemen • Editie #265 • Bekijk online
Sorry voor mijn slakkentempo vandaag… Ik ben helemaal pole pole (langzaam in Swahili)… Het weer vraagt erom op slippertjes door het leven te sloffen. Doe je mee? Of wil je liever knutselen? Kan ook.

Een slakkengang?
Bij mijn eerste keer ogen open zag ik buiten op het doek van mijn binnententje een naaktslak gaan. Bij de tweede keer ogen open was ie al een meter verderop. Had ik nou weer een tukkie gedaan of was de slak zoveel sneller dan ik wist? Het zal wel. Ik trof in ieder geval een leuke ode aan de slak.
Verveling is heilig
Sinds ik door het boek Focus aan / uit ontdekte hoe een echte pauze werkt (geen nieuwe informatie in je stoppen!) heb ik VEEL meer ruimte voor output. Maar zo'n Rube Goldberg machine heb ik nog niet gebouwd… Wel een tof project om met een groep op te pakken.
How to build a Rube Goldberg machine
Maak kennis met mijn zwerm: FACgenoten
Thuishaven, bibliotheek, spiegelpaleis, speeltuin, laboratorium… Deze zwerm collega’s, allemaal ervaren facilitatoren van divers pluimage toont deze week haar gezicht aan de buitenwereld met onze nieuwe website.
Vond je deze editie leuk?
Sanne Roemen

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland