Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #246

Revue
 
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

31 januari · Editie #246 · Bekijk online

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.


Getverdemme ik schreef vorige keer verliefd met een ‘t’. Ik dacht dat ik nooit d/t foutjes maakte haha. Nou ja. Een kloddertje rose helpt altijd. Dan… afscheid van Henk Blanken en een nieuwe ster aan het podcastfirmament met inspirerende gasten.
En… ik heb de omhelzingen waar ik vorige keer over schreef cadeau gekregen van een van jullie. You know who you are. Ze zijn prachtig!

Stukje kleurkunde en een kloddertje rose
Zeer vermakelijk, vond ik.
I Can't Show You How Pink This Pink Is
Henk, dankjewel
Potverdrie wat verdrietig dit. Henk heeft me met zijn artikelen over Parkinson en de manieren waarop je met een aangekondigde dood kan omgaan telkens zo diep geraakt. En dat doet hij met dit afscheidsartikel ook.
Ik stap op voordat ik te lang weg ben om nog te vertrekken - De Correspondent
Door de oren van Anna Maria
Met Anna Maria heb ik een paar jaar opgetrokken als vaste columnist in haar programma op Radio Aalsmeer. Wij delen een passie voor radio. Ze vertaalde mij ooit ook in een metafoor van een multifunctioneel zakmes, ook dat was even lekker om de kijk op mezelf te kantelen. En nu heeft ze een podcast. Dat is alleen maar logisch. En fijn om bij ‘t wandelen op mijn koppie te hebben. De eerste twee afleveringen waren al bijzonder prettig, met toffe gasten. Smaakt naar meer. Keep it up @puur!
De Puur Podcast
pca.stDeel
Vorige week deelde ik de omhelzingen
En liet ik vallen dat ik ze misschien wel voor mezelf ging kopen. En toen kreeg ik ze prompt cadeau. Ze zijn nog mooier dan ik dacht. In een fijne stem vertelt Emke heel beeldend over telkens een andere omhelzing. Al mijn zintuigen gaan ervan aan staan. Toen ze begon te vertellen hoe iets rook zat ik ineens in een achtbaan van geur herinneringen. Zo krachtig!!! Zonder dat het een relatie had met haar verhaal rook ik ineens mijn oma’s handen als ze in de keuken bezig was geweest, en de poederkwast van mijn andere oma. Ook de geur van het blad van mijn bureautje op de lagere school kwam voorbij, kennelijk legde ik daar wel eens mijn hoofd op als ik naar de juf luisterde die voorlas.
Ik gaf zelf dit pakket ook cadeau aan iemand die het nodig heeft. Maar je hoeft het niet eens nodig te hebben om ervan te genieten. Vandaar dus (volgens mij voor het eerst) deel ik deze link voor een tweede keer. Kudos!!
Emke Idema - Het Omhelzingspakket
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland