Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #242

Revue
 
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

3 januari · Editie #242 · Bekijk online

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.


Ik dacht dat het er niet van ging komen op een van de kerstvakantiezondagen. Maar toch. Hier ben ik weer. De beste wensen, mensen.

Mijn moment van 2020
Sanne Roemen - MijnMoment
Gebingewatched in de kerstvakantie
Unorthodox (TV Mini-Series 2020) - IMDb
SALT FAT ACID HEAT
Geleerd in 2020
Het is een pressure cooker leerjaar geweest. Gedwongen, maar in het geheel niet tegen mijn zin, enorm veel geleerd over digitale facilitatie. Van online conferencing tools, platforms, digitale canvassen, naar werkvormen, spelletjes, handige hulpjes en het zo tastbaar mogelijk maken van digitale ervaringen. Een training zakelijk tekenen bij Buro Brand gevolgd. EN als cadeau ook nog Zweeds geleerd op Duolingo. Op de valreep stuitte ik op 36 manieren om een ei te koken. En op de levenslessen van een hele hoop andere mensen die ik best inspirerend vond.
36 CRAZY WAYS TO COOK EGGS
1,273 People Share Their Best Life Lessons from 2020
Online gamified dansfeestje
Ik weet… beetje mosterd na de maaltijd. Maar wel heel leuk. En de tijd dat we creatief moeten zijn met hoe we onze feestjes vieren is nog lang niet voorbij, mark my words… dus deze tip is echt nog wel handig.
DISTANCE DISCO 💃🏿FAQ🕺🏾
DuoDisco - The Mobile Disco Game
Digitaal Kondo-en
Heb ik ook nog gedaan. Does it spark joy? Die vraag stelde ik me eerder al over projecten en dat ruimde lekker op. In 3D en in digitaal bewaar ik al behoorlijk weinig maar toch doet spul, of het nou digitaal is of ‘echt’, de koptelefoonkabeltjestruc. Dat het dus compleet in de war is, je niks kan vinden terwijl je toch teveel hebt. Dus ook digitaal opgeruimd. Hier een handleiding.
Start the new year with a digital declutter
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland