Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #239

Revue
 
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

13 december · Editie #239 · Bekijk online

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.


Kort en goed en zonder further ado.

Adventskalender ineens een DING
Adventskalenders. Ik heb ze al gezien met drank, seksspeeltjes, voor de poes, voor de hond, van make-up merken en met micro-wedgwood ornamentjes. De leukste, meest milieubewuste en het beste voor je humeur is echter toch wel die van de Kleine Komedie.
adventskalender | De Kleine Komedie
Vijfde keer op rij dit boekje invullen
Dit is echt zo'n fijn boekje om het jaar mee af te sluiten! Gratis downloaden, printen en invullen maar. Ik doe deze al voor het vijfde jaar op rij. En dat geeft dan weer een leuke longitudinale doorkijk.
YearCompass | The booklet that helps close your year and plan the next.
Beetje verliefd
Vorige keer deelde ik al een artikel over Kaouthar Darmoni, nu zat ze met andere inspirerende mensen bij Mondo. Adelheid Roosen is ook al zo'n inspiratiebom! Ze begint de uitzending met een multi-zintuigelijke ervaring. Echt genieten van deze prachtige mensen!
Met gastcurator Adelheid Roosen en o.a. Maxim Februari en Kaouthar Darmoni - Mondo - VPRO
Ellende is een goed vriendenfilter
Op het gevaar af dat ik belerend klink. Maar ik vind dit belangrijk. Want misschien herkennen jullie het ongevraagde advies aan de ene kant van het spectrum en het ‘zeg maar als ik wat voor je kan doen’ aan de andere kant. Met daartussenin al het ongemak, de narcistische toe-eigening (in plaats van naar jou te luisteren, over hun eigen verhalen beginnen) of de emotionele koekoekseieren (dat jij hun verdriet en ongemak moet stelpen terwijl jouw ellende nu actueel is).
Als je niet weet wat je moet zeggen, kan je er misschien gewoon zijn. Hoe? Hier een prachtig mooi filmpje. Het is zo eenvoudig (maar daarmee niet makkelijk!).
How To Support A Friend Going Through A Difficult Time
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland