Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #202

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #202
Door Sanne Roemen • Editie #202 • Bekijk online
Wat een rare week he? En we zijn er nog niet doorheen. De impact is groot. Voor mij: bijeenkomsten zijn afgezegd, ik zit thuis en doe de komende tijd veel bureauwerk. Heb werk dat ik tijdens bijeenkomsten zou doen met de groep, uitbesteed aan de klant. Dat vonden ze dan wel weer heel leuk. Zij gaan nu ‘veldwerk’ doen en informatie ophalen en dan kunnen we, als de bijeenkomst weer wel doorgaat, een vliegende start maken. Met collega facilitators ontdekken we hoe we digitaal faciliteren maximaal kunnen benutten, ook dat is interessant.
En de kluizenaar in mij zegt: wring je niet in allerlei bochten om wat in real life zou plaatsvinden, naar deze nieuwe werkelijkheid om te vormen. Vertraging en verstilling worden afgedwongen. Hoe kan ik, hoe kunnen wij, dat benutten om de batterijen op te laten, ons te voeden, fysiek en geestelijk en op alle andere vlakken? Ik vind dat persoonlijk niet moeilijk, het zit in mijn aard om als jager in de hangmat mijn krachten te sparen maar wel alert te zijn voor als ik prooi in het vizier krijg. Hoe zit dat met jou? Wat doe jij met deze gedwongen rust en isolatie?
We zullen het zien mensen. Hou je rustig en hou je gezond. En hieronder de pareltjes die ik tussen de coronagekte nog wist op te duikelen.

Constructive Feedback for Designers | UX Magazine
3 Tricks From UX Research That Can Help You Have Better Conversations | UX Magazine
Remote Roulette - get connected with other remote workers
Waarom je te weinig gebruik maakt van praktische wijsheid in je organisatie [Albert Jan Kruiter & Sophie Albers, Instituut voor Publieke Waarden]
Vond je deze editie leuk?
Sanne Roemen

Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nederland