Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #196

Revue
 
Hyperfocus deze week. Vier vindsels. Without further ado:
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

2 februari · Editie #196 · Bekijk online
Pareltjes, gefilterd voor jou uit de modder van het internet. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Hyperfocus deze week. Vier vindsels. Without further ado:

Filters op je nieuwsbrieven
Vertelde ik vorige week over Stoopinbox, waarmee je nieuwsbrieven buiten je mailprogramma houdt en in een aparte app, deze week stuitte ik op Make your inbox happy again. Een app / startpagina waarin Frank Meeuwsen de beste nieuwsbrieven op verschillende thema’s voor je geselecteerd heeft. Om je vingers bij af te likken. En ik zie mijn filters er ook tussen staan! Joepie.
Make your inbox happy again! ❤️
Die olie moet toch ergens heen...
Ok. Had ik nog niet aan gedacht dit. Maar hiervan rijzen de haren me te berge, hetgeen het uit mijn hoofd trekken van wanhoop weer makkelijker maakt.
A Surge of New Plastic Is About to Hit the Planet | WIRED
Anders kijken naar hoge zorgkosten: innoveren!
In een welvarend land wordt de zorg steeds duurder. Niks mis mee, zegt deze hoogleraar - De Correspondent
Niets doen! Jouw tijd is van jou.
Zes weken geleden was ik op een paar honderd meter van deze rozentuin. Ik had een boekje van Charles Fleming “The secret stairs East Bay”. Er zijn namelijk heel veel trappen in Oakland en meneer Fleming heeft een aantal prachtige wandelingen met die trappen beschreven. Ik was benieuwd of ik al klimmend en dalend ook in de rozentuin zo belanden maar dat gebeurde niet. Hoewel ik wel heel vaak van de beschreven weg ben afgedwaald. Ik kwam dan weer op andere verrassende plekken. En heb een reden om nog een keer naar Oakland te gaan (zo ondergewaardeerd dat, sshhhh niet verder vertellen).
Ik ging dus weer in mijn eentje op reis. Op zwerf zou ik willen zeggen. “Wat doe je dan de hele dag?”, vragen mensen mij. Het enige antwoord dat ik heb? “Niks. Lopen. Zitten. Kijken. Luisteren. Lezen. Lopen.”.
how to do nothing - Jenny Odell - Medium
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nijmegen, Nederland