Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #191

Revue
 
Stalkercams. Marjolijn de Graaf even voorstellen. Ben jij stiekem ook een facilitator? Een prachtig p
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

8 december · Editie #191 · Bekijk online
Wat ik doordeweeks lees en deel, en dan daaruit de pareltjes gefilterd. Speciaal voor jou. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Stalkercams. Marjolijn de Graaf even voorstellen. Ben jij stiekem ook een facilitator? Een prachtig prentenboek en Kodachrome

Even schrikken!
Paula, van Bits of Freedom deed een experiment met gezichtsherkenning. Of je die zelf kan trainen met een vage foto van internet geplukt, en zo iemand’s fysieke bewegingen digitaal kan volgen. Anoniem. Zonder dat iemand dat weet. Ja dat kan. Oepsiedaysy.
Amazon’s Rekognition toont zijn ware gezicht – Bits of Freedom
Dit is Marjolijn de Graaf
Met wie ik op 30 januari 2020 een event organiseer voor (en door!) veranderaars. Kom jij ook aan je prangende vragen werken en je inspiratie delen?
Wie is die Marjolijn de Graaf dan? | Sanne Roemen
Er schuilt in velen een facilitator
Deze acht instincten van een goede facilitator zijn in veel mensen aanwezig en ze gebruiken ze bewust of onbewust als ze in groepen werken. Ik weet niet of je er iets aan hebt om te weten dat je stiekem gewoon in het diepst van je wezen een facilitator bent, maar als je deze instincten hebt, dan is dat zo. Misschien vind je dat leuk om nader te onderzoeken :-D
8 Instincts of Great Facilitators - EightShapes - Medium
Oh boy. Ik ben gék op prentenboeken. En op donker
Winter, duister, “the old crone” heeft het overgenomen van het licht. We cocoonen, reflecteren, bezinnen in aanloop naar de kortste dag. Hier een prachtig prentenboek hierover. Whoa.
The Shortest Day: A Lyrical Illustrated Invitation to Presence with the Passage of Time, Our Ancient Relationship with the Sun, and the Cycles of Life – Brain Pickings
Kodachroohoohooome, give us these nice bright colors!
Uit volle borst zong ik dit als kind mee (Simon & Garfunkel, voor wie in de 70’s onder een steen leefde. Of nog niet leefde).
Hier iemand die van een verzameling vergeten fotorolletjes een bijzonder boek heeft gemaakt. Dat ons een voyeuristisch inkijkje geeft in het leven van anderen. En met de bril van het heden, en de manier waarop wij nu met foto’s omgaan, geeft dit een bijzonder tijdperk weer waarin dat echt heel anders was. Benieuwd of jij dat ook aan deze foto’s afleest.
Past Lives in Kodachrome: Anonymous family photographs from the midcentury | Creative Boom
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nijmegen, Nederland