Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #175

Revue
 
Twee linkjes! Kan jij weer snel van je komkommertijd gaan genieten.
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

4 augustus · Editie #175 · Bekijk online
Wat ik doordeweeks lees en deel, en dan daaruit de pareltjes gefilterd. Speciaal voor jou. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Twee linkjes! Kan jij weer snel van je komkommertijd gaan genieten.

Ontwerpen samen met je gebruiker!
Ik dacht echt dat we er al wel zo’n beetje uit waren, dat je oplossingen samen ontwerpt en maakt en test met degenen die met het ‘probleem’ te maken hebben. Die er wakker van liggen en ermee moeten werken. Ik was weer eens te snel. Robert Went legt het nog eens klip en klaar uit waarom het heel stom is om het niet te doen.
Glitch Podcast 19: Robert Went (WRR)—Vroeger was je moeder trots als je bij Facebook werkte. Dat is nu aan het veranderen.
Mindfulness is geen panacee
Een weloverwogen en gebalanceerd artikel dat de positieve effecten van mindfulness erkent én helder maakt waar de gebreken zitten. Ik heb me de afgelopen tijd verdiept in ACT (acceptance and commitment therapy) waar een flink deel mindfulness bij komt kijken. Aangevuld met een diep onderzoek naar de waarden van waaruit je wil leven om die als basis te gebruiken voor je handelen. Volgens mij is dit een richting die de goede kanten van mindfulness en het zelfonderzoek en de individu in context combineert.
Mindfulness is loaded with (troubling) metaphysical assumptions – Sahanika Ratnayake | Aeon Essays
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nijmegen, Nederland