Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters - Editie #152

Revue
 
Nou ja zeg. Misschien wist ik dat het mooi weer zou worden en wilde ik zorgen dat je zondag veel tijd
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

17 februari · Editie #152 · Bekijk online
Wat ik doordeweeks lees en deel, en dan daaruit de pareltjes gefilterd. Speciaal voor jou. Wie ik ben? https://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Nou ja zeg. Misschien wist ik dat het mooi weer zou worden en wilde ik zorgen dat je zondag veel tijd overhoudt. Ik deelde deze week slechts drie links. DRIE! Komt ie. En dan gauw naar buiten.

Soort slechte seks
Van dit vraagstuk werd ik best opgewonden, maar van de rest van het artikel kreeg ik een beetje een droge… nou ja… mond. Ik kon er bijna geen touw aan vastknopen. Behalve dat ze dus denken een antwoord op de vraag gevonden te hebben en dat er dus cellen in breinen zijn die tijd registreren. Nou mooi. Weet je dat ook weer. Als jij het uit kan leggen, mail me maar.
How the Brain Creates a Timeline of the Past | Quanta Magazine
Meer slechte seks maar dan goed
Nadia Bolz Weber is toch wel een heldin van me. Een Lutherse pastor, hartstikke punk rock, met een hele grote bek en een nog groter hart. Met haar armen wagenwijd open voor de nachtvlinders, paradijsvogels en rafelranders. Van onder tot boven vol getatoeëerd maar ze heeft nog plekjes vrij zag ik. En haar laatste boek gaat over seksuele vrijheid. En ze maakte een kut van kuisheidsringen. Ik ben voor!
The Lutheran Pastor Calling for a Sexual Reformation | The New Yorker
Nieuwe liefde roest nog niet
Dus mijn favoriete band Machine Head is uit elkaar en bouwt zichzelf vast wel opnieuw op, maar ik kan toch niet aan het gevoel ontkomen dat het nooit meer hetzelfde zal zijn. Ik blijf niet lang hangen in liefdesverdriet, there’s more fish in the sea. Onder andere Avatar. Ze stalen mijn hart afgelopen zomer op Fortarock. Creëren een sprookjesrijk compleet met lakeien (de stage-hands zijn passend uitgedost en gedragen zich werkelijk voorbeeldig), een hofhouding en mijn favoriete karakter: de Hofnar. Die dus alles mag zeggen en doen zonder dat zijn kop eraf gaat. Heehaaa.
Mijn eerste full-length concert in de Melkweg afgelopen dinsdag stelde geen seconde teleur. Het publiek geeft zich voor de volle 200% over aan deze storytelling door zich navenant als citizens te kleden en schminken. Prachtige baljurken en barokke jassen en hoeden. En natuurlijk de nodige ‘gewone’ baarden, lange haren en metalshirts. De mensen om me heen hadden zelfs hun best gedaan om invulling te geven aan de titel van het nummer Smells Like a Freakshow (blegh).
Ik was niet de enige die hier totaal betoverd vandaan kwam, getuige deze geweldige recensie op zware metalen.
Majestatische freakshow in de Melkweg met Avatar | Zware Metalen
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.
Sanne Roemen, Nijmegen, Nederland