Bekijk profielpagina

Sanne Roemen - Door mijn filters #13

Revue
 
Vanuit tropisch Nijmegen. Twee longreads, waarvan je er maar eentje hoeft te lezen want ze gaan ongev
 

Sanne Roemen - Door mijn filters

8 mei · Editie #13 · Bekijk online
Wat ik doordeweeks lees en deel, en dan daaruit de pareltjes gefilterd. Speciaal voor jou. Wie ik ben? http://Sanneroemen.nl Wat ik doe? Ik faciliteer en train co-creatie voor duurzame ontwikkeling.

Vanuit tropisch Nijmegen. Twee longreads, waarvan je er maar eentje hoeft te lezen want ze gaan ongeveer over hetzelfde. En dan als najager een beetje ontspanning. 
Jullie zijn nu met zijn 27en! Een gestage groei. Vind je het de moeite waard wat ik voor jullie van het internet pluk? Deel dan vooral want hoe meer zielen hoe meer vreugd’. 

Over vet en over suiker
Waar ik blij van word? Van eten. Puur, vers, volle smaken, bourgondisch. Room, kaas en boter, vetrandjes en bijna zwartgeblakerd vlees. Gegrilde groentes, stoofpotten, overdadig gevulde soepen, frisse knapperige salades. En vis. Vooral sardientjes. En inktvis. In al haar verschijningen.
Waar ik verdrietig van word? Van dieethypes. Van voor de gek gehouden worden. Van overgerproduceerde kant-en-klaar shit. Van dingen die net doen alsof ze gezond zijn. Dingen met vinkjes of ‘light’ predicaat.
Twee vergelijkbare artikelen over vet en over suiker. Je hoeft er maar eentje te lezen, al naar gelang je voorkeur: de eerste is lang, diepgravend en in het Engels. De titel is wat opruiend, zeker voor The Guardian. Het tweede artikel gaat over hetzelfde onderwerp, is wat korter en in het Nederlands. 
The sugar conspiracy | Ian Leslie | Society | The Guardian
‘WE ZIJN NET DIKKER GEWORDEN SINDS WE GEEN VET MEER ETEN’ - Humo - Blendle
En na die opwinding...
Even ontspannen met Carpool Karaoke
Hoe vond je deze editie?
Thumbs up 1ae5a7bdfcd3220e2b376aa0c1607bc5edaba758e5dd83b482d03965219a220b Thumbs down e13779fa29e2935b47488fb8f82977fedcf689a0cc0cc3c19fa3c6bb14d1493b
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Sanne Roemen met Revue.